Cabinetul stomatologic Crystal Smile s-a deschis in Alba Iulia, de catre Dr. Hleihil Mahmod.

 


Absolvent al Facultatii de Stomatologie UMF din Cluj Napoca, promotia 1994, dl. Doctor Hleihil a practicat 15 ani in Israel stomatologie generala si chirurgie maxilo-faciala, are competente in implantologie, respectiv tehnici speciale in implantologie urmate in clinicile domnului doctor Malo din Portugalia, dintre care cea mai folosita este tehnica, "All on 4" sau "Teeth in one hour" insemnand aplicarea implantelor si aprotezelor in aceeasi zi.

In cabinetul stomatologic Crystal Smile, punem in primul rand accent pe sterilizare, care este cel mai important lucru inainte de a deschide gura sau de a discuta despre tratament.
Noi va oferim un tratament, de calitate superioara cu materiale de ultima generatie si tehnici noi care ofera rezultate foarte bune de fiecare data.

In cabinetul nostru, sterilizarea se face prin tehnici si aparatura de ultima generatie, fiecare pacient primind o trusa sterila si sigilata fara riscul transmiterii bolilor contagioase cum ar fi hepatitele si sida in primul rand si de aceea tot instrumentarul folosit tebuie sa treaca o sterilizare chimica in solutii speciale apoi o sterilizare in autoclav , Va oferim tratamente de terapie generala, protetica, albirea dintilor, implantologie si chirurgie dento alveolara.

 

 

Dr. Hleihil Mahmod.
Membru CMDR(COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI DIN ROMANIA)
Membru IDA (ISRAEL DENTAL ASSOSIATION)
Membru ICOI (ISRAELLI ASSOSIATION OF ORAL IMPLANTOLOGY)
Membru DGOI (DEUTSCHE GESELLSCHAFT FUR ORALEIMPLANTOLOGY)
Membru ARTIMED (ASOCIATIA TRANSFRONTALIERA DE IMPLANTOLOGIE SI MEDICINA DENTARA)